Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 3ка...а мойта какво да я правя?
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      3ка...а мойта какво да я правя?
      Вържи я да гледа и да и е гадно хахах.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        Съседите се оказаха доста ебливи.....
        три вечери подред ме будят....а съседката крещи като все едно я колят....

първият път беше интерсно...вече ми е доста досадно....
        поне свършват бързо...4-5 минути и айде по леглата....тамън да ме събудят...

ааа...другото, което констатирах, стените на блокчето са доста тънки...все едно са ми в стаята, че даже и отшляпванията им се чуват...
        И при мен беше същото Ама една вечер моята не издържала и се раздумкала по стената - сега тихи - май се праскат в друга стая, а в спалнята само си гугукат. Дали да се чувствам гузен
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• тая сутрин в 3:30...това, което ме плаши повече е, че предните седмици по веднъж седмично и айде....тая седмица досега 4 или 5 пъти, сигурно дете прават ли де да ги знам...ше земе да забременее тая, после още едно дете да ми реве над/до главата...
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• днес положението си е е*ало мамата отвсякъде
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• На всички "тарикати", заради които съм плащал скъпи разходки, организирани от "Еконт" на частите от ударената ми кола донякъде и обратно, както и на всички "играчи", които първо се пазарят все едно им искам дрехите от гърба и накрая след като сме се разбрали за цена идват, вземат частта и (буквално като подаяние) ми подхвърлят по-малко пари, отколкото сме се разбрали, искам да им пожелая следното: дано АКО по някаква причина се наложи да (раз)продавате мърляшките, опасни за околните на пътя и тотално неподдържани скрапове, които с гордост наричате "коли", всичките купувачи да са още по-големи "тарикати" и "играчи" от вас... Ама един различен да няма..!
              Дано се чувствате, че сте пр**али системата, Алфаджьйи...

Comment

• Днес ходих на поредното интервю.

Писна ми вече от подобни интервюта ЧЕСТНО, на които те гледат все едно си болен. Започвам да се съмнявам в себе си вече?!!? Дали да не отида на доктор вече, може пък той да ме вземе на работа в крайна сметка.
                Изпращаш автобиография, канят те на интервю и се оказва, че не са си направили труда да ти погледнат СВ-то, пък за четене да не говорим.
                Е, приятна разходка си направих и пак засядам над обявите с надеждата да се появи нова обява
                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
                  Днес ходих на поредното интервю.

Писна ми вече от подобни интервюта ЧЕСТНО, на които те гледат все едно си болен. Започвам да се съмнявам в себе си вече?!!? Дали да не отида на доктор вече, може пък той да ме вземе на работа в крайна сметка.
                  Изпращаш автобиография, канят те на интервю и се оказва, че не са си направили труда да ти погледнат СВ-то, пък за четене да не говорим.
                  Е, приятна разходка си направих и пак засядам над обявите с надеждата да се появи нова обява

познато и аз доста обикалях по интервюта но когато най малко очаквах се обадиха и се получиха нещата не се отчайвай който търси намира
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

пращай им СВ без снимка, току виж те поканят, защото са прочели какво има в него

Comment

• Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
                      познато и аз доста обикалях по интервюта но когато най малко очаквах се обадиха и се получиха нещата не се отчайвай който търси намира
                      ина гУдинЪ вечи
                      Дано си прав
                      Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Ами няма и да я прочетат.Направи си регистрация в Jobs.bg или друг подобен сайт и се абонирай само за обяви директно от работодателя.Без посреднически фирми.Защото там голяма част от обявите са фалшиви и имат за цел да прибират такси от хората.Преди години и аз така ходех по интервюта и се оказа че на една от обявите, работодател е моя позната която дори няма фирма.Просто с агенцията си делят парите от таксите.Бяха към 50 човека по 25 лв. за регистрация...смятай.Не се отчайвай ще намериш.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• такива са за опъване ... на ушите яко, гавъри с хората

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Вържи я да гледа и да и е гадно хахах.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• направо не ми се чете вече във форума, само неприятни неща чета
                              и новини не ми се слушат
                              побоища, саморазправи, оръжия по улицата...

Comment

Познато чувство е това,теб поне на интерю те канят.
                                Над 6 месеца пускам Cv-та ,как пък 1 не ми се обади за интервю 1 поне.Имам образование,имам опит имам книжка и език и Нищо суша.Безаботицата е пълна.
                                Само някакви връзки на никакви Cv-та и Cd-та на нищо не вярвам вече.
                                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                                X